Cybersecurity & Big data

Opleidingen

Big Data Analist

Blijf up-to-date op het gebied van big data met de post-hbo-opleiding Big Data Analist. U gaat onder andere aan de slag met software zoals MS Excel Power BI, SAP, R en DISCO. De opleiding kent een zeer praktische insteek en leidt u in zes maanden op tot big data analist, waardoor u een belangrijke rol kunt spelen in de overgang van een traditionele naar een datagedreven organisatie.

Master Cyber Security Engineering

De Master Cyber Security Engineering is een opleiding op het snijvlak van bedrijfskunde en data-analyse. In deze tweejarige deeltijdmaster ontwikkelt u zich tot deskundige gesprekspartner voor data-analytici en voor managers op strategisch en operationeel niveau. U kunt leiding geven aan overgangsprocessen naar een datagedreven organisatie. De masteropleiding is door de NVAO geaccrediteerd en u ontvangt de titel Master of Business Administration.

Brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over de inhoud van de opleidingen.

Vraag brochure aan

Alumna aan het woord

Marisa was altijd al dol op kwantitatief onderzoek. Ze volgde met succes de opleiding Big Data Analist en past de opgedane kennis toe in haar werk én vrijwilligerswerk. Ze deelt haar ervaringen

De waarde van een opleiding op het gebied van cybersecurity

Het tekort aan cybersecurity-experts groeit nog steeds. Wat is de toegevoegde waarde van een opleiding in dit vakgebied? Docenten en studenten vertellen over de masteropleiding Cyber Security Engineering. Lees het artikel.

Mauritshuis_Hofvijver

Contact

Heeft u nog vragen of kunnen we u op een andere manier helpen? Neem contact met ons op!