Cybersecurity & Big data

Opleidingen

Master Cyber Security Engineering

Word een deskundige gesprekspartner op directie- en/of bestuursniveau en groei door naar de rol van leidend technisch specialist in cybersecurity. Deze masteropleiding duurt twee jaar (deeltijd), is door de NVAO geaccrediteerd en u ontvangt de titel Master of Science.

Cyber Security Management (post-hbo)

Leer in vijftien weken hoe u de cybersecurity in uw organisatie naar een hoger plan tilt aan de hand van drie modules: Cybersecurity basics, Information risk management en Compliance & auditing.

MBA, uitstroomprofiel Big Data Analytics

Een opleiding op het snijvlak van bedrijfskunde en data-analyse. U ontwikkelt zich tot deskundige gesprekspartner voor data-analytici en voor managers op strategisch en operationeel niveau. De masteropleiding duurt twee jaar, is door de NVAO geaccrediteerd en u ontvangt de titel Master of Business Administration.

Big Data Analist (post-hbo)

U gaat onder andere aan de slag met software zoals MS Excel Power BI, SAP, R en DISCO. De opleiding kent een zeer praktische insteek en leidt u in zes maanden op tot big data analist, waardoor u een belangrijke rol kunt spelen in de overgang van een traditionele naar een datagedreven organisatie.

De Haagse Hogeschool heeft daarnaast ook een uitgebreid aanbod aan deeltijdopleidingen, zowel bachelors als associate degrees. Meer informatie hierover is te vinden op de website van De Haagse Hogeschool.

Brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over de inhoud van de opleidingen.

Vraag brochure aan

Alumna aan het woord

Marisa was altijd al dol op kwantitatief onderzoek. Ze volgde met succes de opleiding Big Data Analist en past de opgedane kennis toe in haar werk én vrijwilligerswerk. Ze deelt haar ervaringen

De waarde van een opleiding op het gebied van cybersecurity

Het tekort aan cybersecurity-experts groeit nog steeds. Wat is de toegevoegde waarde van een opleiding in dit vakgebied? Docenten en studenten vertellen over de masteropleiding Cyber Security Engineering. Lees het artikel.

Mauritshuis_Hofvijver

Contact

Heeft u nog vragen of kunnen we u op een andere manier helpen? Neem contact met ons op!