Je bent hier:

Finance

Opleidingen

Controller (post-hbo, verschillende varianten)

Afhankelijk van de onderwerpen die voor u het meest relevant zijn, kunt u kiezen uit drie varianten, elk met een andere focus:

• Business Controller
  • Financial Controller
  • Human & Control

De opleidingen bestaan alle drie uit een combinatie van modules van de master Financial Management and Contol. Omdat dit een Engelstalige master betreft, is de voertaal Engels. De uitwerking van opdrachten en toetsen mag u in het Nederlands of Engels maken.

Internal Auditing (post-hbo)

Leg in zes maanden tijd de basis voor een auditcarrière. Parallel aan de colleges doet u mee aan vier coachingsbijeenkomsten die extra handvatten geven om het werk van interne auditor uit te voeren. De kennis en handvatten past u vervolgens direct toe in een praktijkonderzoek dat u samen met medestudenten uitvoert in een bedrijf.

Master Financial Management & Control (parttime)

Een Engelstalige masteropleiding waarmee u uw carrière verder ontwikkelt in de richting van business control. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere Financial Management Accounting, Business Intelligence en Corporate Governance, Risk and Compliance. De masteropleiding duurt twee jaar (deeltijd), is door de NVAO geaccrediteerd en u ontvangt de titel Master of Science.

De Haagse Hogeschool heeft daarnaast ook een uitgebreid aanbod aan deeltijdopleidingen, zowel bachelors als associate degrees. Meer informatie hierover is te vinden op de website van De Haagse Hogeschool.

Brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over de inhoud van de opleidingen.

Vraag brochure aan

Mauritshuis_Hofvijver

Heeft u nog vragen of kunnen we u op een andere manier helpen? Neem contact met ons op!