Je bent hier:

Management

Opleidingen

Master of Business Administration (parttime)

Een masteropleiding waarmee u uw leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelt en een sturende en visievormende rol kunt spelen binnen uw organisatie. Binnen deze Nederlandstalige MBA is er veel aandacht voor uw persoonlijke ontwikkeling. De masteropleiding duurt twee jaar (deeltijd), is door de NVAO geaccrediteerd en u ontvangt de titel Master of Business Administration.

Bedrijfskunde & Management (post-hbo)

Haal het beste uit uw leiderschap, uw team en uw bedrijf. In deze eenjarige opleiding gaat u in acht modules in op de vier thema’s: management van de organisatie, van de financiën, van de omgeving en van de mensen. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: leiderschap, marketing management, ICT, financieel- en management accouting.

De Haagse Hogeschool heeft daarnaast ook een uitgebreid aanbod aan deeltijdopleidingen, zowel bachelors als associate degrees. Meer informatie hierover is te vinden op de website van De Haagse Hogeschool.

Brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over de inhoud van de opleidingen.

Vraag brochure aan

Alumnus aan het woord

Thijmen Kraaijeveld is afgestudeerd aan de opleiding Bedrijfskunde & Management. Hij werkt als Operationeel Directeur bij Zeno. Wij troffen Thijmen tijdens zijn voorbereidingen om begeleider te worden van een learning community bij de opleiding Bedrijfskunde & Management. Een mooi moment om met hem te praten over zijn ervaringen.

Mauritshuis_Hofvijver

Contact

Heeft u nog vragen of kunnen we u op een andere manier helpen? Neem contact met ons op!