Je bent hier:

Evenementen

Information sessions International Master Programmes

24-05-2022

Don’t miss our upcoming online information sessions on the 24th of May from 1pm to 2pm. Get in direct touch with our programme managers, the lecturers, and your fellow applicants.

Dag van de Coach

03-06-2022

De voortdurend in beweging zijnde context en maatschappij maken organisatie- en teamcoaching tot een 'eindeloze zoektocht' en daardoor juist zo de moeite waard! Voor iedere coach, leider, manager, vakidioot en anderszins geïnteresseerde in dit uitdagende landschap, biedt de Dag van de Coach 2022 een kompas en handvatten.

Proefles Advies & Verandermanagement

03-06-2022

Wilt u zichzelf als professional of leidinggevende ontwikkelen in het effectief adviseren, begeleiden en sturen in een veranderende organisatie? Volg een proefles Advies & Verandermanagement!

Voorlichtingsavond

13-06-2022

Ben je geïnteresseerd in één van onze deeltijdopleidingen of twijfel je nog over je keuze? Bezoek dan onze voorlichtingsavond op 13 juni 2022 van 18.00 tot 21.00 in het hoofdgebouw van De Haagse Hogeschool. Hier zullen de opleidingen presentaties geven, kun je kennismaken met docenten en de sfeer proeven in het gebouw.

Proefles Master Organisatiecoaching / Master Organizational Learning & Development

21-06-2022

De Master Organisatiecoaching is speciaal ontworpen voor professionals, coaches en leidinggevenden die in hun werk te maken hebben met complexe vraagstukken en leer- en veranderprocessen. Wil jij hier meer vat op krijgen, zowel theoretisch als praktisch? Volg de proefles Master Organisatiecoaching!

Proefles Individuele coaching & Teamcoaching

21-06-2022

Hoe halen mensen het beste uit zichzelf in hun werkomgeving? Dat is voor jou een belangrijke vraag. Zoek jij een opleiding waarin je je coachingsvaardigheden stevig oefent? Waarin je die ook theoretisch leert onderbouwen? Volg de proefles voor de opleidingen Individuele Coaching & Teamcoaching!