Voorlichtingsavond

16 november 2022 18:00 - 20:00

Voorlichtingsavond 16 november

Wil je je verder professionaliseren of specialiseren in je vakgebied? The Hague Graduate School biedt een veelzijdig programma van masteropleidingen, post-hbo-opleidingen, mastermodules en masterclasses. 

Ben je geïnteresseerd in één van onze deeltijdopleidingen of twijfel je nog over je keuze? Bezoek dan onze voorlichtingsavond op woensdag 16 november tussen 18.00 uur en 20.00 uur.

Meld je aan voor de voorlichtingsavond

Via de aanmeldbutton hieronder kan je je aanmelden voor de voorlichtingsavond op 16 november. Na je aanmelding ontvang je een QR-code die je toegang geeft tot de voorlichtingsavond.

Meld je aan voor de voorlichtingsavond

Hoe ziet de voorlichtingsavond eruit?

De voorlichtingsavond op 16 november vindt plaats in het hoofdgebouw van De Haagse Hogeschool. Hier zullen de opleidingen presentaties geven, kun je kennismaken met docenten en de sfeer proeven in het gebouw. Je kunt het volledige programma hier binnenkort vinden.

Toekomstige voorlichtingsavonden

  • Dinsdag 17 januari (online)
  • Vrijdag 24 februari (online)
  • Dinsdag 25 april (op locatie)

Deeltijd Associate degree of bacheloropleiding

Ben je op zoek naar een Associate degree of bacheloropleiding in deeltijd? Bekijk het aanbod via hhs.nl/deeltijd.

Waarom The Hague Graduate School?

  • Erkende opleidingen
  • Ervaren docenten uit de beroepspraktijk
  • Perfect te combineren met een drukke baan

Contact

Wil je meer weten over de opleidingen van The Hague Graduate School? Neem dan contact met ons op via e-mail (info-thgs@hhs.nl) of telefoon (070 – 445 8900). Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma-do tussen 8.30 en 22.00 uur en vr tussen 8.30 en 17.00 uur.