Voorlichtingsavond

13 juni 2022 18:00 - 21:00

Bezoek de voorlichtingsavond

Wil je je verder professionaliseren of specialiseren in je vakgebied? The Hague Graduate School biedt een veelzijdig programma van masteropleidingen, post-hbo-opleidingen, mastermodules en masterclasses.

Ben je geïnteresseerd in één van onze deeltijdopleidingen of twijfel je nog over je keuze? Bezoek dan onze voorlichtingsavond op 13 juni 2022 van 18.00 tot 21.00.

Aanmelden voorlichtingsavond

Je kunt je via onderstaande link aanmelden voor de voorlichtingsavond van 13 juni. Na aanmelding ontvang je een QR-code die toegang geeft tot de voorlichtingsavond.

Aanmelden voorlichtingsavond

Hoe ziet de voorlichtingsavond er uit?

De voorlichtingsavond op 13 juni vindt plaats in het hoofdgebouw van De Haagse Hogeschool. Hier zullen de opleidingen presentaties geven, kun je kennismaken met docenten en de sfeer proeven in het gebouw. Het volledige programma van 13 juni op de hoofdlocatie bekijk je binnenkort hier.

Deeltijd Associate degree of bacheloropleiding

Ben je op zoek naar een Associate degree of bacheloropleiding in deeltijd? Bekijk het aanbod via hhs.nl/deeltijd.

Waarom The Hague Graduate School?

  • Erkende opleidingen
  • Ervaren docenten uit de beroepspraktijk
  • Perfect te combineren met een drukke baan

Contact

Wil je meer weten over de opleidingen van The Hague Graduate School? Neem dan contact met ons op via e-mail (info-thgs@hhs.nl) of telefoon (070 – 445 8900). Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma-do tussen 8.30 en 22.00 uur en vr tussen 8.30 en 17.00 uur.