Dag van de Coach

3 juni 2022 08:45 - 17:30

“Organisatiecoaching vormt voor elke coach telkens weer een unieke uitdaging; niet alleen wat betreft het leren in groepen en teams, maar ook van het leren van de directie, tussen afdelingen, binnen de keten en de maatschappij.

Teamcoaching kan niet los worden gezien van de context van een organisatie en biedt daarmee kansen de organisatiecultuur nieuwe impulsen te geven en aan eenheid en vertrouwen te bouwen.

De voortdurend in beweging zijnde context en maatschappij maken organisatie- en teamcoaching tot een 'eindeloze zoektocht' en daardoor juist zo de moeite waard! Voor iedere coach, leider, manager, vakidioot en anderszins geïnteresseerde in dit uitdagende landschap, biedt de Dag van de Coach 2022 een kompas en handvatten.

Partnerkorting tickets

De Haagse Hogeschool is partner van de Dag van de Coach, met als thema ‘Team- en organisatiecoaching. Hierdoor kunnen wij een partnerkorting van €30 aanbieden op toegangskaarten voor deze dag! Je kunt je hier aanmelden voor het inspirerende programma: https://www.dagvandecoach.nl/aanmelden-congres

Wij zien je graag op vrijdag 3 juni in De Reehorst in Ede.

Registreer je nu en nodig je collega’s, partners en opdrachtgevers uit!