Informatieavond Advies & Verandermanagement

2 december 2021 20:00 - 21:00

Informatieavond

Wilt u zichzelf verder ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak? Bent u op zoek naar een opleiding die aansluit bij uw leerbehoefte? En wilt u onderzoeken of de post-hbo-opleiding Advies & Verandermanagement u goed past? Meld u dan aan voor de informatieavond op donderdag 2 december van 20.00 tot 21.00 uur. De informatieavond vindt online plaats via Microsoft Teams.

Voor wie?

U heeft ervaring opgedaan als adviseur, manager, directeur of stafmedewerker. Binnen uw organisatie is verandering aan de orde van de dag. Of wellicht staat een concreet verandertraject voor de deur, waar u vanuit uw functie mee te maken krijgt. U wilt de competenties die u hierbij nodig heeft verstevigen in een passende studie, die theorie en praktijk combineert.

Waarom studeren aan The Hague Graduate School?

U kiest voor een opleidingstraject met zeer ervaren docenten en gedreven professionals als medestudenten. U wilt kennismaken met verschillende methoden om teams effectiever te laten functioneren in een veranderende omgeving. U wilt alvast gaan werken aan een concreet veranderplan. Herkenbaar? Dan is de opleiding Advies & Verandermanagement de juiste keuze.

En wist u dat u op vier momenten in het jaar kunt instromen? Bekijk de informatie over de verschillende startmomenten en modules op de opleidingspagina.

Aanmelden

Na aanmelding ontvangt u de link naar de sessie.

Aanmelden

Contact

Meer weten over de opleidingen van The Hague Graduate School? Neem dan contact met ons op via e-mail (info-thgs@hhs.nl) of telefoon (070 – 445 8900). Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma-do tussen 8.30 en 22.00 uur en vr tussen 8.30 en 17.00 uur.