Open avond

23 augustus 2021 18:00 - 21:00

Post-hbo & master open avond

Bent u op zoek naar een master, post-hbo of toch liever een kortere opleiding? Bezoek onze online open avond op 23 augustus van 18.00 tot 21.00 uur. Tijdens de open avond helpen onze programmamanagers en docenten u graag met het vinden van de opleiding die het beste bij u past.

Master

Bij The Hague Graduate School kunt u terecht voor masters in diverse vakgebieden. Benieuwd naar een master op het gebied van cybersecurity, coaching, communicatie of een MBA? Tijdens de open avond vertellen we u graag meer over de mogelijkheden, het programma en de ervaringen van studenten.

Post-hbo

Wilt u liever een kortere, praktijkgerichte post-hbo-opleiding volgen? Van organisatiecoaching en verandermanagement tot big data analytics, auditing en risicomanagement. Bekijk hier de mogelijkheden voor post-hbo

Mastermodules en masterclass

Ook als u op zoek bent naar een kortere cursus hebben we een passend opleidingsaanbod. Volg een losse module uit een van onze masters of de masterclass Coachen bij stress en burn-out.

Aanmelden

Meld u nu alvast aan voor de open avond van 23 augustus.

Aanmelden

Webinars

U kunt tijdens de open avond diverse inhoudelijke presentaties volgen. De presentaties geven u informatie over het programma en studeren bij The Hague Gaduate School.

Contact

Wilt u meer weten over de opleidingen van The Hague Graduate School? Neem dan contact met ons op via e-mail (info-thgs@hhs.nl) of telefoon (070 – 445 8900). Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma-do tussen 8.30 en 22.00 uur en vr tussen 8.30 en 17.00 uur.