Proefcollege Advies & Verandermanagement

18 juni 2021 15:00 - 16:30

Proefcollege

Wil je jezelf verder ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak? Ben je op zoek naar een opleiding die aansluit bij jouw leerbehoefte? En wil je onderzoeken of de post-hbo-opleiding Advies & Verandermanagement bij je past? Meld je dan aan voor het gratis proefcollege:

  • Datum: vrijdag 18 juni
  • Tijd: 15.00 uur tot 16.30 uur
  • Online via Microsoft Teams
  • Direct aanmelden

Een proefcollege is de ideale gelegenheid om te ervaren of de opleiding qua inhoud en sfeer bij je past. Tijdens het proefcollege krijg je een beeld van de inhoud van de post-hbo-opleiding Advies & Verandermanagement. Je ervaart de lesmethodiek en proeft de sfeer binnen de academie en de opleidingen. Ook zal informatie gegeven worden over de in te brengen eigen casuïstiek.

I.v.m. COVID-19 vindt het proefcollege dit keer online in Microsoft Teams plaats. Hiervoor hebben we je mailadres nodig en ontvang je een persoonlijke uitnodiging (ongeveer drie dagen voorafgaand aan het proefcollege).

Het proefcollege wordt gegeven door Heleen van der Straaten, kerndocent van de opleiding Advies & Verandermanagement. Je maakt kennis met het action-learning-model en de competenties die van je worden verwacht om een veranderproces te kunnen begeleiden.

Voor wie?

Je hebt ervaring opgedaan als adviseur, manager, directeur of stafmedewerker. Binnen jouw organisatie is verandering aan de orde van de dag. Of wellicht staat een concreet verandertraject voor de deur, waar jij vanuit jouw functie mee te maken krijgt. De competenties die je hierbij nodig hebt, wil je verstevigen in een passende studie, die theorie en praktijk combineert.

Waarom studeren aan The Hague Graduate School?

Je kiest voor een opleidingstraject met zeer ervaren docenten en gedreven professionals als medestudenten. Je wilt kennismaken met verschillende methoden om teams effectiever te laten functioneren in een veranderende omgeving. Je wilt alvast gaan werken aan een concreet veranderplan. Herkenbaar? Dan is de opleiding Advies & Verandermanagement de juiste keuze.

Image

Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met Jan-Dirk den Breejen (programmamanager) voor een adviesgesprek op maat. Bekijk direct meer informatie over de post-hbo-opleiding Advies & Verandermanagement. Aan het volgen van het proefcollege zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Locatie

Het proefcollege vindt online plaats via Microsoft Teams.

Contact

Meer weten over de opleidingen van The Hague Graduate School? Neem dan contact met ons op via e-mail (info-thgs@hhs.nl) of telefoon (070 – 445 8900). Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma-do tussen 8.30 en 22.00 uur en vr tussen 8.30 en 17.00 uur.