Proefles Advies & Verandermanagement

3 juni 2022 15:00 - 17:00

Proefles

Hoe adviseert en managet u veranderingsprocessen succesvol op individueel, team- en organisatieniveau? Hoe verloopt leren en hoe stimuleert u groei en ontwikkeling bij mensen in een veranderende omgeving? En hoe zorgt u ervoor dat uw adviezen worden opgevolgd en dat veranderingen beklijven?

In deze proefles gaan we in op vragen als deze en bespreken we de inhoud van de opleiding Advies & Verandermanagement. Deze opleiding is speciaal ontworpen voor professionals en leidinggevenden die in hun werk te maken hebben
met veranderprocessen en daar meer vat op willen krijgen, zowel theoretisch als praktisch. De opleiding Advies & Verandermanagement bestaat uit 4 modules:

  • Adviseren als tweede beroep
  • Faciliteren en sturen van teams
  • Begeleiden en sturen van veranderingsprocessen
  • Adviseren bij organisatieverandering

De proefles wordt gegeven door Bianca Buts. Bianca is kerndocent van de opleiding en daarnaast ook adviseur en coach.

We sluiten de proefles af met een kleinschalige netwerkborrel waar u uw vragen kunt stellen aan Bianca en aan de studenten die op dat moment les hebben.

Voor wie?

U heeft ervaring opgedaan als adviseur, manager, directeur of stafmedewerker. Binnen uw organisatie is verandering aan de orde van de dag. Of wellicht staat een concreet verandertraject voor de deur, waar u vanuit uw functie mee te maken krijgt. U wilt de competenties die u hierbij nodig heeft verstevigen in een passende studie, die theorie en praktijk combineert.

Aanmelden

Na aanmelding ontvangt u uiterlijk twee dagen van te voren nog een mail. Leuk u binnenkort fysiek te ontmoeten.

Aanmelden

Locatie

De proefles  vindt plaats in het Poseidon gebouw van De Haagse Hogeschool op de 2e etage (Johanna Westerdijkplein 109, 2521 EN, Den Haag).

Contact

Meer weten over de opleidingen van The Hague Graduate School? Neem dan contact met ons op via e-mail (info-thgs@hhs.nl) of telefoon (070 – 445 8900). Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma-do tussen 8.30 en 22.00 uur en vr tussen 8.30 en 17.00 uur.