Proefles Master Organisatiecoaching

15 september 2020 19:00 - 20:30

In het kort

Wil je jezelf verder ontwikkelen op persoonlijk- en professioneel vlak? Ben je op zoek naar een opleiding die aansluit bij jouw leerbehoefte? En wil je onderzoeken of de Master Organisatiecoaching bij je past? Meld je dan gratis aan voor de proefles op dinsdag 15 september van 19.00 uur tot 20.30 uur.

Een proefles is de ideale gelegenheid om te ervaren of de opleiding qua inhoud en sfeer bij je past. Tijdens de proefles krijg je een beeld van de inhoud van de Master Organisatiecoaching. Je ervaart de lesmethodiek en proeft de sfeer binnen de academie en de opleidingen. Ook zal informatie gegeven worden over je eigen in te brengen organisatie ontwikkelvraagstuk. I.v.m. COVID-19 vindt de proefles dit keer online in Microsoft Teams plaats. Hiervoor hebben we je mailadres nodig en ontvang je een persoonlijke uitnodiging (ongeveer drie dagen voorafgaand aan de proefles).

De proefles wordt gegeven door Fer van den Boomen, kernopleider van de Master Organisatiecoaching. Hij publiceert regelmatig over professioneel begeleiden als vak en werkt op dit moment aan een proefschrift over het stimuleren van leren bij organisatieontwikkeling.

Opleidingsadviesgesprek

Kun je helaas niet deelnemen aan de proefles? Neem dan contact op met Ingrid Oonk (programmanager van de opleiding), voor een adviesgesprek op maat. Bekijk direct meer informatie over de Master Organisatiecoaching. Aan het volgen van de proefles zijn geen kosten verbonden.

Locatie

Online via Microsoft Teams

Contact

Meer weten over de opleidingen van The Hague Graduate School? Neem dan contact met ons op via e-mail (info-thgs@hhs.nl) of telefoon (070 – 445 8900). Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma-do tussen 8.30 en 22.00 uur en vr tussen 8.30 en 17.00 uur.

Aanmelden