• 29 januari 2021
  • 6 weken
  • Mastermodule

Business Continuity Management is een mastermodule die onderdeel uitmaakt van de masteropleiding Risicomanagement. Na succesvolle afronding van de module krijgt u vrijstelling voor deze module als u in de toekomst besluit de volledige masteropleiding te volgen. Informatie over de volledige masteropleiding vindt u hier.

In de module Business Continuity Management komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Introductie BCM
  • Business impact analysis
  • Continuïteitsmaatregelen
  • Crisismanagement en crisisbeheersing
  • Continuïteitsplannen
  • Bedrijfsbezoek

• Lessen per week: elke vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur.
  • Zelfstudie per week: 6 uur
  • Totaal per week: 9 uur
  • Duur totale studie: 6 weken

• Totale kosten: € 1.700

• Over deze mastermodule hoeft u geen btw te betalen.
  • Uw organisatie kan de kosten van deze mastermodule integraal als zakelijke onkosten opvoeren.

Om deze module uit de Master Risicomanagement te volgen, heeft u een hbo- of wo-diploma nodig en minimaal twee jaar relevante werkervaring.

“Het is onmogelijk elke calamiteit te voorkomen. Buiten interne bedrijfsrisico’s zijn er ook altijd externe risico’s die de bedrijfsvoering kunnen bedreigen. Verstandig management betekent ook nagedacht hebben over maatregelen die de continuïteit van de bedrijfsvoering borgen ook in geval van een calamiteit. Deze mastermodule leert de student na te denken over de risico’s van (externe) calamiteiten en de bijpassende beheersmaatregelen.”

P.L. van der Linden MRM
Programmamanager Cyber Security & Risicomanagement