• 14 september 2020

• Je hebt de ambitie om het beste uit mensen in de organisatie te halen.
  • Je wilt je ontwikkelen tot een professionele coach.
  • Je leert mensen op resultaat te coachen met gebruikmaking van hun talenten en ambitie.
  • De opleiding Individueel Coaching is erkend door de St!R.

Je wilt het beste uit de medewerker halen die optimaal wil functioneren. Je wilt overtuigingen die hem of haar belemmeren in zijn of haar functioneren, wegnemen. Je wilt graag de kennis en vaardigheden opdoen om deze mensen weer steviger in hun schoenen te laten staan. Dan kunnen zij meer impact hebben op de organisatie. Daarvoor kun jij je aanmelden voor de post-hbo-opleiding Individueel Coaching van The Hague Graduate School, een onderdeel van De Haagse Hogeschool.

The Hague Graduate School, een onderdeel van De Haagse Hogeschool, biedt opleidingen aan die sterk zijn georiënteerd op de beroepspraktijk. Dat geldt ook voor deze post-hbo-opleiding Individueel Coaching. Natuurlijk delen wij met jou de kennis die je nodig hebt om een professioneel coachingstraject vorm te geven. Je oefent de vaardigheden om een professionele identiteit als coach te ontwikkelen. Onder begeleiding van een gecertificeerde supervisor ga je aan de slag in intervisiegroepen.

Twee trajecten

Je krijgt de opdracht om zelfstandig twee trajecten vorm te geven waarin je op professionele manier een persoon coacht. Je krijgt alle gelegenheid om de kennis en ervaring die je hebt opgedaan in de colleges en in de intervisie praktisch toe te passen op een coachee. Op deze manier ontwikkel je stapsgewijs een eigen stijl van coaching.

Verbreding

The Hague Graduate School, een onderdeel van De Haagse Hogeschool, biedt jou de kans om je kennis en vaardigheden te verbreden in andere toepassingen. Als je wilt, kun je de opleiding Individueel Coaching uitbreiden met Teamcoaching en/of Organisatiecoaching. Alle coachingsopleidingen van The Hague Graduate School zijn St!R-erkend.

Voor jou?

Je bent een professional op hbo-werk- en denkniveau met minimaal vier jaar werkervaring. Het kan zijn dat je teamleider, werkbegeleider of studentcoach bent. Je werkt altijd met mensen en wilt graag focussen op de relatie tussen mens en werk. Hoe halen mensen het beste uit zichzelf in hun werkomgeving? Dat is voor jou een belangrijke vraag. Je zoekt een opleiding waarin je je coachingsvaardigheden stevig oefent. Waarin je die ook theoretisch leert onderbouwen. Je wilt daarom een erkende opleiding gaan doen. Die vind je bij The Hague Graduate School. De post-hbo-opleiding Individueel Coaching is zeer praktijk- en resultaatgericht, theoretisch goed onderbouwd en erkend door de ST!R, hét onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland.

Jouw investering

• Lessen per week: om de week 6 uur fysiek les en om de week online les op maandagen
  • Zelfstudie per week: 8 uur
  • Totaal per week: gemiddeld 12 uur
  • Duur totale studie: 5 maanden

• Betaling in termijnen: € 4.375
  • Totale kosten: € 3.910 tot € 4.060

• Over deze opleiding hoef je geen btw te betalen.
  • Je organisatie kan de kosten van deze opleiding integraal als zakelijke onkosten opvoeren.
  • Voor particulieren zijn de kosten fiscaal aftrekbaar met een eigen drempel van € 250.
  • Voor actuele informatie bel je met de Belastingtelefoon 0800-0543. Meer informatie over de regeling vind je bij de Belastingdienst.

Wanneer je deze opleiding succesvol hebt afgerond:

• krijg je het post-hbo-certificaat van De Haagse Hogeschool;
  • kun je met dit certificaat zich laten inschrijven bij de St!R. Je bent dan ‘erkend coach’;
  • kun je doorgaan met de opleiding Teamcoaching of de Master Organisatiecoaching.

“Nu ik de opleiding Individueel Coaching heb gedaan bij The Hague Graduate School, weet ik als coach met de juiste handvatten en vaardigheden impact te maken op het werkgeluk binnen mijn organisatie.”

Student Individueel Coaching

Alle opleidingen kunnen ook incompany gevolgd worden. Wil je een leertraject dat perfect aansluit bij de wensen van jouw organisatie? Wij denken graag met je mee voor een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je meer weten over de opleidingen van The Hague Graduate School? Neem dan contact met ons op via e-mail (info-thgs@hhs.nl) of telefoon (070 – 445 8900). Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma-vrij tussen 8.30 en 17.00 uur.