• 15 februari 2021

• Je hebt de ambitie om het beste uit jezelf en de ander te halen.
  • Je wilt je ontwikkelen tot een professionele coach.
  • Je wilt resultaatgericht coachen met kennis van ambitie en talenten.
  • Je wilt een erkende individuele coaching opleiding volgen (ST!R).

Je wilt het beste uit de medewerker halen die optimaal wil functioneren. Je wilt belemmerende overtuigingen die van invloed zijn op het functioneren wegnemen. Je wilt graag de kennis en vaardigheden opdoen om over een gereedschapskist aan coachingtechnieken te bezitten. Op maat gemaakte gesprekstechnieken zodat je aansluit op de behoefte van een coachee. Door de registratie bij de ST!R weet je dat je een erkende coachopleiding volgt en daarmee een kwalitatief hoogstaande opleiding met uitstekende docenten.

The Hague Graduate School, een onderdeel van De Haagse Hogeschool, biedt opleidingen aan die sterk zijn georiënteerd op de beroepspraktijk. Dat geldt ook voor deze postbachelor opleiding Individuele Coaching. Tijdens deze erkende coachopleiding ga je twee eigen coachtrajecten, van elk tien uur, professioneel vormgeven. Uniek voor deze opleiding is de ontwikkeling van je eigen persoonlijke coach stijl en het leren reflecteren met een klein groepje studiegenoten onder begeleiding van gecertificeerde supervisoren.

Twee trajecten

Je krijgt de opdracht om zelfstandig twee trajecten vorm te geven waarin je op professionele manier een persoon coacht. Je krijgt alle gelegenheid om de kennis en ervaring die je hebt opgedaan in de colleges en in de intervisie praktisch toe te passen op een coachee. Op deze manier ontwikkel je stapsgewijs een eigen stijl van coaching.

Verbreding

The Hague Graduate School, een onderdeel van De Haagse Hogeschool, biedt jou de kans om je kennis en vaardigheden te verbreden in andere toepassingen. Als je wilt, kun je de opleiding Individueel Coaching uitbreiden met Teamcoaching en/of Organisatiecoaching. Alle coachingsopleidingen van The Hague Graduate School zijn St!R-erkend.

Voor jou?

Je bent een professional op hbo-werk- en denkniveau met minimaal vier jaar werkervaring. Het kan zijn dat je teamleider, werkbegeleider of studentcoach bent. Je werkt altijd met mensen en wilt graag focussen op de relatie tussen mens en werk. Hoe halen mensen het beste uit zichzelf in hun werkomgeving? Dat is voor jou een belangrijke vraag. Je zoekt een opleiding waarin je je coachingsvaardigheden stevig oefent. Waarin je die ook theoretisch leert onderbouwen. Je wilt daarom een erkende opleiding gaan doen. Die vind je bij The Hague Graduate School. De post-hbo-opleiding Individueel Coaching is zeer praktijk- en resultaatgericht, theoretisch goed onderbouwd en erkend door de ST!R, hét onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland.

Jouw investering

Lessen per week: om de week 6 uur fysiek les. Wijselijk zijn we voorbereid op een mogelijke tweede corona golf. Indien dit van toepassing is, wordt het programma online voortgezet. Dit kan 100% online zijn of afhankelijk van de RIVM voorschriften om de maandag fysiek en om de week online.

• Betaling in termijnen: € 4.800

• Over deze opleiding hoef je geen btw te betalen.
  • Je organisatie kan de kosten van deze opleiding integraal als zakelijke onkosten opvoeren.
  • Voor particulieren zijn de kosten fiscaal aftrekbaar met een eigen drempel van € 250.
  • Voor actuele informatie bel je met de Belastingtelefoon 0800-0543. Meer informatie over de regeling vind je bij de Belastingdienst.

Om toegelaten te worden tot de post-hbo-opleiding Individuele Coaching dienen kandidaten werk- en denkniveau te hebben op hbo-niveau en minimaal vier jaar werkervaring. In uitzonderlijke gevallen kan hiervan afgeweken worden. Een intakegesprek maakt onderdeel uit van de toelatingsprocedure.

Wanneer je deze opleiding succesvol hebt afgerond:

• krijg je het post-hbo-certificaat van De Haagse Hogeschool;
  • kun je met dit certificaat zich laten inschrijven bij de St!R. Je bent dan ‘erkend coach’;
  • kun je doorgaan met de opleiding Teamcoaching of de Master Organisatiecoaching.

“Nu ik de opleiding Individueel Coaching heb gedaan bij The Hague Graduate School, weet ik als coach met de juiste handvatten en vaardigheden impact te maken op het werkgeluk binnen mijn organisatie.”

Student Individueel Coaching

Alle opleidingen kunnen ook incompany gevolgd worden. Wil je een leertraject dat perfect aansluit bij de wensen van jouw organisatie? Wij denken graag met je mee voor een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.