Bibliotheek

Als student van The Hague Graduate School kunt u gebruikmaken van de bibliotheek van De Haagse Hogeschool. Deze vindt u in de hoofdvestiging, op enkele minuten lopen van The Hague Graduate School. De bibliotheek heeft een zeer ruim aanbod aan literatuur en wetenschappelijke artikelen en een groot aantal werkplekken om in stilte te studeren. Heeft u een vraag, dan kunt u terecht bij een van de bibliothecarissen. Overigens staan in het gebouw van The Hague Graduate School ook werkplekken voor u ter beschikking. Meer (praktische) informatie over de bibliotheek vindt u hier.

Internet

In de bibliotheek, in andere ruimtes van De Haagse Hogeschool en van The Hague Graduate School kunt u kosteloos gebruikmaken van veilig internet.

Parkeren

The Hague Graduate School en de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool bevinden zich op enkele minuten lopen van station Den Haag Hollands Spoor. Komt u met de auto, dan kunt u die tegen een relatief laag bedrag in de parkeergarage onder de hogeschool parkeren.

Sport

Tegen een gereduceerd tarief kunt u sporten in de sporthal van De Haagse Hogeschool. Ook deze vindt u in de hoofdvestiging. De Haagse Sport- & Fitnesspas geeft u toegang tot verscheidene sportactiviteiten. Denk aan groepsfitnesslessen en een fitnesszaal waar u individueel uw oefeningen kunt doen. Met de pas kunt u kosteloos of voor een laag tarief sportclinics volgen. Ook krijgt u op vertoon van de pas korting bij zwembaden. Meer informatie over sportmogelijkheden en de Haagse Sport- & Fitnesspas vindt u hier.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail (info-thgs@hhs.nl) of telefoon (070 – 445 8900). Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma-do tussen 8.30 en 22.00 uur en vr tussen 8.30 en 17.00 uur.