Hulp bij de studiekeuze

Hulp bij de studiekeuze

U staat voor een belangrijke beslissing in uw leven. Wel of niet een studie kiezen naast uw werk. U heeft al een paar opleidingen op het oog. Welke daarvan past het best bij uw professionele situatie? Met welke studie kunt u werk, privé en school het best in balans houden? Een heel belangrijke vraag. Wij willen u graag helpen om daarop een weloverwogen antwoord te geven. Voor vragen of advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Voorlichtingsavonden

Een aantal keer per jaar organiseert The Hague Graduate School een voorlichtingsavond. Dan kunt u kennismaken met programmamanagers, docenten en alumni. Zij staan voor u klaar en vertellen u graag over hun opleiding. Een voorlichtingsavond kan u helpen om uw weloverwogen keuze te maken. Onze eerste online voorlichtingsavond vindt plaats op woensdag 28 september. Voorlichtingsavonden op locatie staan gepland voor woensdag 16 november 2022 en dinsdag 25 april 2023. Kijk voor meer informatie en aanmeldmogelijkheden op onze pagina over de voorlichtingsavond.

College bijwonen

U kunt ons bellen. Een open avond bezoeken. Wij staan u dan absoluut graag te woord. Maar wilt u écht weten wat het is om naast uw werk te studeren bij The Hague Graduate School? Dan is het verstandig om eens vrijblijvend een kijkje te nemen bij een van onze opleidingen of bij de opleiding van uw keuze. Neem daarvoor contact met ons op via info-thgs@hhs.nl of bel ons op 070 – 445 89 00.

Proeflessen

Een college bijwonen is niet mogelijk bij de coachopleidingen en bij de opleiding Advies & Verandermanagement. Simpelweg omdat tijdens een college praktijkcases worden besproken die gevoelige informatie kunnen bevatten. Wilt u toch weten hoe zo’n college verloopt, volg dan eens een proefles.

Veelgestelde vragen

Het kan zijn dat u allerlei vragen heeft over studeren naast uw werk. Of over een opleiding. Of over andere zaken. Wij hebben antwoord gegeven op de veelgestelde vragen. U vindt die antwoorden door te klikken op voorgaande link. Staat uw vraag daar niet bij? Neemt u dan contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail (info-thgs@hhs.nl) of telefoon (070 – 445 8900). Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma-vrij tussen 8.30 en 17.00 uur.